bg

XVI Международен конгрес по колоректална хирургия

MU_Varna.png St.Marina.png ESS logo.png BHD_small.png SUB.png

 

XVI Международен конгрес по колоректална хирургия

XXIII Годишна среща на Еврпейското хирургично дружество


03.10-06.10.2019 г.
хотел „Адмирал”, к.к. „Златни пясъци“
гр. Варна

 

Prof_Ivanov.png

Уважаеми колеги,

За мен е голямо удоволствие да Ви поканя на XVI-ти Международен конгрес по колоректална хирургия, който ще се проведе в интервала от 3-ти до 6-ти октомври 2019 г. в гр. Варна.

По време на този вълнуващ конгрес, хирурзи от цял свят ще споделят своя опит, развивайки интердисциплинарните области в колопроктологията и коремната хирургия.

Като организатори на вече 15 интернационални колопроктологични научни форума до момента, нашата цел е да отделим специално внимание на иновациите в транслационната и персонализираната медицина, лапароскопската и роботизирана хирургия.

Предизвикателствата на новото хилядолетие свързани с нововъведенията в модерната диагностика, лечението и профилактиката на заболяванията на дебелото черво, ректума и ануса са с нарастващо социално-медицинско значение в световен мащаб.

Това е уникална възможност да се срещнете с колеги от различни части на света, да създадете нови взаимоотношения и приятелства, обсъждайки подробно различни теми в клиничната хирургическа практика. Също така се надявам, че ще имате възможност да се насладите на красивата култура на България, нейната природа, кухня и гостоприемство.

Очаквам с нетърпение да Ви приветствам във Варна!


проф. д-р Красимир Иванов, д.м.н.
Президент на конгреса

 

 

Тематични направления

  • Злокачествени заболявания на колона, ректума и ануса;
  • Възпалителни заболявания на дебелото черво;
  • Функционални нарушения на колона, ректума и ануса;
  • Хирургия при чернодробни метастази от колоректален карцином;
  • Иновации в колопроктологията;
  • Стволови клетки при онкогенеза на колоректален рак.

 

По-долу можете да намерите регистрационните форми за участници и компании за XVI Международен конгрес по колоректална хирургия: